flytt...

håller på att packa kartonger för fullt just nu... usch så mycke saker man samlar på sig...
men en liten fördel har man ju att vi ska byta hus med morsan och farsan, när mamma plockar ut ur sina köksskåpar så får jag flytta över direkt, vilket man kommer att vara glad för efter flytten + att man inte behöver lagra det hemma just nu, blir nog många kartonger.
så imorn eller på onsdag blir nog datorn nerpackad och då blir det nog dött på bloggen ett tag.. vilket iof inte är så ovanligt :)
Är då så varmt idag såman klibbar fast i allt... *suck* men man ska väll njuta för snart är det vinter =D
Oskar 3 månader

 

grillfest

idag har vi packat lite och sen var vi på grillfest i grundvik.
där var det sång till dragspel och gitarr och rätt mycke folk faktist, synd bara att det inte är några yngre från byn som kommer.
 Oskar sover till musiken.
Sen åkte vi till Anders och Alexandra och fikade och surrade och kom hem för en stund sen.
Där fick han prova hörselkåpor som han blev så himla söt i :P
 
var ska kåporna med oskar? :P

Ska köpa några sånna i veckan så att vi har ifall att vi går en sväng på PDOL någon av dagarna till helgen.
Sen kommer dom nog att vara bra att ha i framtiden åxå.
 

Orädd... bra och dåligt...

Har köpt en springer så att vi kan börja cykla med hundarna och igår provade vi med blixten,
och han är lagom rädd för cykeln så han springer så långt bort det går vilket gör att han springer i diket och det är ju kanon :)
men dunder däremot, han har ju inte förstånd att vara rädd för cykeln, så han vill gärna springa i cykeln vilket självklart medför problem.... men men kanske går att lära honom åxå efter några gånger.

trodde att vi hade fått bort all vinter päls från blixten till utställningen, men idag skulle jag föna honom för att blåsa bort skräp och träna lite för att han ska bli van. och gud vad det lossnade päls... får köra några dagar i rad nu en stund då och då så han inte hinner bli för less och uppskrämd, gick ovanligt bra idag och då får man ju sluta när det går bra för att hålla den känslan kvar till nästa gång.

Har varit på 3månaders koll idag med Oskar, fick första vaccinet och då blev det krokodiltårar men sen kom leendet fort tillbaka :) han har hunnit bli 61.5 lång och väger strax över 6kg =D så han har dubblat sin vikt.

var till luleå idag och köpte en soffa. var in på suomi soffa, men dom har ju så mycke soffor att man blir vindögd, blev lite för mycke... men mycket fina. men det blev iallfall på antnäs som vi hittade en vi tyckte om :)
så imorn ska vi åka och hämta den, men den får väntapå att packas upp tills vi flyttar, är ju ingen ide att sätta in den för två veckor även om man skulle vilja.
nä nu ska jag sova.
ha det bra allihopa! :)

Dop

I går var det Oskars stora dag, dopet.
Han blev döpt i Hortlax kyrka av Margit Johansson.
Jennie Nyström sjöng och en kille som jag tyvärr inte kommer på namnet på spelade gitarr, "välkommen till jorden" av Lotta Ahlin och "Handens fem fingrar" av Lisa Nilsson under dopet och himlen måste sakna en ängel när vi hade fikat på furulundsgården.
Efter dopet så var vi i Furulundsgården och hade mycket trevligt med nära och kära :) Hade dock valt att inte bjuda några kompisar.
sen på kvällen hade vi middag med syskonen och föräldrar.

Påväg fram.

Farmor läser en vers.

Jennie sjunger "Välkommen till jorden" tillsammans med en kille från bandet som hon är med i.


Dopakten


Oskar sover gott hos prästen.


Oskar hos gammel mormor (Pelles mormor)





Doppresenterna som han fick, fick även en bobycar men den är inte med på bild.

Blev mycket bilder idag :)
Idag lyckades han vända sig från rygg till mage för första gången =)

ligga naken i sängen... förutom blöjan ;)

sitter och tittar på oskar när han håller på att somna om till tonerna av blinka lilla stjärna där och lite andra vaggvisor.
är ju så himla varmt nu så man kan ju inte ha nå kläder på han, han rinner ju bort.
gick ner till Grundvik idag och badade hundarna, å ja höll riktigt på att dö på vägen dit. men fick iallfall svalka benen lite när vi kom ner. å hundarna var helt tokiga, de var första "riktiga" gången som Dunder badar, men han fick en utskällning av Blixten när han gick för långt ut, Blixten är nämligen jätte rädd för att inte nå botten så då får ju inte brorsan heller gå för långt ut *flin*


bilden ljuger lite om hudfärgen, han ser så himla brun ut mot vitt, och de e ju så snyggt =D
vi har iallfall lyckats få honom att börja med tutte, han började ju suga på händerna och de är ju lite svårare att vänja av än tutten. å de e ju rätt sött med tutte när dom är såhär små :)

RSS 2.0