trött...

Inatt har Oskar varit vaken mellan en och två timmar för att han vaknade av hostan och kunde inte somna om :(
förstår dock inte hur han kan vara så super pigg kl 7på morgonen, för det var defenitivt inte jag :(
Pelle är hemma idag åxå, den lyckosten sover fortfarande :) ska jag åxå göra strax för oskar har gått och lagt sig igen.
Snacka om att hösten har kommit på riktigt nu, på kvällarna ska man ju nästan ha vantar och mössa när man är ute med hundarna... men vi tycker om hösten iallfall =D längtar efter att få börja träna med hundarna, får se om det kan bli nått av dom den här vintern. har dock mer hopp för Dunder än för Blixten men vi får väll se vad dom behagar att prestera =)
Måste bara få dom att tycka att det är super skoj att dra, för det tyckte dom inte i vintras. Så det blir att försöka träna med "morot" i vinter.

Nä nu verkar Oskar ha somnat så nu ska jag passa på att sova jag åxå :)

sjukstuga...

Snart hra flunsan gått laget runt, började i lördags med att Oskar fick 40graders feber och allmänt risig
och jag fick ont i halsen. Oskar låg däckad hela söndagen men nu är han betydligt piggare, bara hosta och snuva kvar.
men nu är pelle febrig och ont i halsen så han har varit hemma från jobbet både idag och igår.
men jag är pigg igen :) börjar dock vara rastlös på att mest vara hemma. vill ju inte dra med oskar så mycke medans han är smårisig, och vill inte lämna han hemma med pelle som är sjuk =/
men men...
och nu börjar mammaledigheten lida mot sitt slut, börjar om att jobba den 2:a september...
Dock ska vi ju ner till Stockholm och Uppsala nästa helg så det blir skönt att avsluta med en liten semestertripp innan allvaret börjar om =)

Hade planerat att börja träna upp både mig och hundarna i veckan inför vintern, men det fick skjutas på eftersom ja blev förkyld :( har iallfall kommit igång med att få bort lite överflödiga kilon så att det ska gå lättare att åka skidor i vinter, + alla andra fördelar med att bli lättare :) Å än sålänge så går det bra iallafall :)

blåbärsplockning :D

Idag har jag och Oskar varit ute och plockat lite blåbär, var riktigt kul =P
Var bara synd att jag inte hade kameran med, så ni hade fått se hur oskar såg ut :)
Efter en liten stund så kom han igång att plocka han åxå, men dom flesta han bli helt mosade innan dom kom in i munnen, så han såg ut som en liten smurf när vi kom in :) men han verkade tycka att det var kul och jag fick ihop knappt en liter blåbär. blir nog någon fler tur här i höst så vi har blåbär i vinter =) är ju så gott!

Tiden går fort, nu är det mindre än 4veckor kvar på min sköna ledighet, sen är det slut :( tiden går fort när man har roligt!

Ikväll ska vi till Tobias och Mari och äta och se en av dom nya wallander, kuriren tror ja att det var :) hoppas den är lika bra som dom andra! :)

RSS 2.0